VI som jobber PÅ grafisk hus

Vi på "Huset" er en liten, men sammensveiset gjeng som trives godt i lag. For oss er det viktig å ha det kjekt på jobben, samtidig som vi tar godt vare på kundene våre. Her kan du bli litt bedre kjent med oss :) 

Birte.jpg

Birte Iden

Birte er husets grafiske designer, og bistår kunder med visuell utforming av ulike typer trykksaker. Når hun ikke er på tråden med kunder, befinner hun seg ofte i sin egen kreative boble. Heldigvis er hun også en mester i «multitasking», og leverer derfor alltid innen deadline med et smil.

Kenneth.jpg

Kenneth Sture 

I sine yngre dager bestemte Kenneth seg for å starte egen butikk, og den gangen satset han tungt på konseptet: «Trykkeri og brusutsalg» (!). I dag, 30 år senere, er brus et tilbakelagt stadium, men han er fortsatt sin egen sjef. Som leder må Kenneth gjøre mye administrativt arbeid, men han trives aller best når han kan bistå Otto i produksjonen. 

Øystein.jpg

Øystein Hanssen

Som en veteran i profileringsbransjen har Øystein tilbakelagt mange kilometer med folieringsruller i sin tid. Variasjon i arbeidet er viktig for Øystein, og han trives like godt bak PC´en som i ute i felt med diverse montering. Sammen med Glenn folierer Øystein alle bilene som kommer inn til oss. 

Glenn.jpg

Glenn Sture

Glenn har bakgrunn som håndverker, og er derfor husets meget nevenyttige og effektive handyman. Glenn snakker fort, han jobber fort, og elsker dessuten alt med motor som går fort. Når Glenn blir stor skal han ta over firmaet etter sin far, Kenneth. 

Otto.jpg

Otto Solsvik

Otto er sjef for trykkpressen og hjørnesteinen i Grafisk Hus. Han er alltid travelt opptatt, men har likevel alltid et smil og en artig kommentar på lur. I tillegg til å være en perfeksjonist i arbeidet, fungerer han som vår kollektive samvittighet og sørger for at vi andre holder oss i skinnet.